Robert Half

Robert Half

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Website:
www.roberthalf.nl
Aantal landen:
50

Robert Half is 's werelds eerste bedrijf dat zich toe heeft gelegd op gespecialiseerde arbeidsbemiddeling. Na de oprichting in 1948 is Robert Half uitgegroeid tot een van de grootste recruitmentbureaus voor zowel werving en selectie als interim recruitment. Wij zijn actief in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië Pacific en verspreid over 350 vestigingen.

Bij ons draait alles om 'ethics first'. Alle relaties die wij aangaan, zowel met de opdrachtgever als sollicitant, zijn gebaseerd op eerlijkheid, integriteit en professionaliteit. Dit zijn de kernwaardes van ons bedrijf, het kloppend hart van onze organisatie.

Robert Half opereert in Nederland vanuit 5 verschillende divisies, namelijk Finance en Accounting, Financial Services, Management Resources, Accountemps en OfficeTeam.

Robert Half Finance en Accounting, richt zich in Nederland specifiek op de werving en selectie en interim recruitment van financiële professionals. Financial Services is een werving- en selectiebureau gericht op financiële en bancaire professionals voor functies in de financiële dienstverlening. Management Resources is gespecialiseerd in de bemiddeling van interim professionals op managementniveau voor uitdagende financiële projecten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Accountemps is een uitzend- en detacheringsbureau op het gebied van financiële en boekhoudkundige professionals. OfficeTeam is gespecialiseerd in het bemiddelen van administratieve, ondersteunende en secretariële professionals op tijdelijke basis.

Alle divisies zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van professionals, ieder in hun eigen vakgebied, voor een vast dienstverband of voor een tijdelijk contract. Verder is Protiviti een dochteronderneming van Robert Half. Protiviti houdt zich bezig met internal audit, business, technologie en risk consultancy.