Schoevers

Schoevers

Hoofdkantoor:
Houten
Consultants:
5
Website:
www.schoevers.nl
Aantal landen:
1

Schoevers

Schoevers is al 100 jaar het adres voor management ondersteunend personeel. U kunt bij Schoevers terecht voor opleidingen en trainingen en voor werving & selectie van management ondersteunend en secretarieel personeel. Schoevers werft, selecteert en detacheert professionals en verder kunt u bij ons terecht voor Young Professionals via het zogenaamde Schoevers Got Talent programma.

De juiste ondersteuner op de juiste plek is geen kwestie van geluk, maar van de juiste match. Werving & selectie, detachering en uitzenden van topondersteuners vraagt om de grootst mogelijke zorgvuldigheid en een zorgvuldige afweging van harde en zachte criteria.

Met Schoevers haalt u vakmanschap in huis, op welke afdeling of voor welke businessline u ook ondersteuning wilt: Raad van Bestuur, management, HR, marketing, sales, facilitair of evenementenorganisatie.

Schoevers weet welke details het verschil maken. Onze consultants bekijken samen met u welke medewerker en welke opdrachtvorm het beste bij uw situatie en uw organisatie past.

Ook na het invullen van uw vraag kunnen u en de professional op Schoevers bouwen. Voor vakinhoudelijke vragen staat een klankbordteam klaar en scholing in de laatste vakontwikkelingen is vanzelfsprekend. Wij voeden continu het energie- en ambitieniveau van onze Schoevers Professionals en dat ziet u terug als rendement voor uw organisatie.