Finest People

Finest People

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
6
Website:
www.finestpeople.nl
Aantal landen:
1

Finest People

Finest People is in 2010 gestart met het bemiddelen van sales- en marketingspecialisten. Wij richten ons op het bemiddelen van hoogopgeleide en ervaren mensen. Dit doen wij voor sales- en marketingposities binnen de digitale media. Binnen de online markt focussen wij ons onder andere op functies in de performance based display advertising en de search engine marketing.

Goed personeel is cruciaal voor elke organisatie. Tegelijkertijd is het niet gemakkelijk om goed gemotiveerde personeelsleden te vinden. Het kost tijd en leidt af van de core business. Het informatietijdperk van nu zorgt voor een steeds groter wordende synergie tussen technologie, (online) marketing en commercie, waarbij de grenzen vervagen. Het in huis hebben van de beste mensen is hét competitief voordeel van vandaag. Finest People maakt dit mogelijk.

Bedrijven zijn voor hun succes vaak afhankelijk van de kwaliteit van hun personeel. Het is voor beide partijen zonde als er veel geïnvesteerd wordt in een relatie, waarvan men vooraf had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden. Finest People zorgt ervoor dat de werkgever en werknemer met de juiste ervaring, kwaliteit en ambities bij elkaar komen.

Finest People streeft naar een langetermijnrelatie met alle betrokken partijen. Wij zien onszelf als een organisatie die open is in haar communicatie. Daarbij willen we het beste advies geven en onze klanten vrij laten in hun keuzes. Het gaat immers om de wensen en ambities van de werknemer en werkgever.