Brunel

Brunel

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Website:
www.brunel.nl
Aantal landen:
42

Brunel

Detachering, projectmanagement en consultancy zijn de kernwoorden voor detacheringsbureau Brunel. Brunel is al jaren actief in diverse vakgebieden. Zo is Brunel werkzaam in de volgende disciplines: Engineering, Finance, IT, Legal en de gehele olie- en gasindustrie. Brunel is één van Nederlands grootste bureau's als het gaat om detachering en het invullen van vacatures in eerdergenoemde vakgebieden.

Brunel heeft de brandende ambitie om altijd de juiste specialist te vinden voor de juiste opdrachtgever. Ons bijzondere netwerk van interessante en aansprekende bedrijven op regionaal, nationaal en zelfs internationaal niveau is voor veel ambitieuze kandidaten het startpunt van een glansrijke carrière. Brunel helpt kandidaten op een actieve manier in hun ontwikkeling op weg naar de top. Ondermeer door aandacht te geven aan opleidingen en trainingen en door creatief om te gaan met de invulling van de diverse carrièremogelijkheden.

Of je nu aan de slag wilt als IT'er, engineer of juist een baan zoekt op het gebied van Finance of Legal, Brunel weet precies welke bedrijven en ondernemingen geschikt zijn voor elke unieke werkzoekende. Brunel kent het werkveld als geen ander en weet elke keer weer de juiste schakel te vinden tussen werkgever en werknemer.