Matchpartner

Matchpartner

Hoofdkantoor:
Leiden
Consultants:
15
Website:
www.matchpartner.nl
Aantal landen:
1

Matchpartner

Sinds 2002 is Matchpartner landelijk actief als specialist in werving & selectie en detachering op HBO/WO niveau. We zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van functies binnen de branches: commerciële arbeidsbemiddeling, re-integratie, overheid & verzuim en zorg en welzijn. Hiernaast hebben wij ook onze gespecialiseerde afdeling arbeidsmobiliteit.

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij profielen die niet alleen aan de harde criteria voldoen, maar die ook passen binnen de sfeer en cultuur van deze organisaties. Zó zorgt Matchpartner voor de optimale match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Wij komen graag in gesprek met ambitieuze kandidaten en bieden veel mogelijkheden en toegang tot een groot netwerk binnen de genoemde branches.

Matchpartner Commerciële Arbeidsbemiddeling heeft volop vacatures voor vaste functies binnen de uitzendbranche, voor (internationale) werving- en selectiebureaus en voor detacheringsbureaus, alsmede recruiters voor bedrijven.

Matchpartner Re-integratie Overheid en Verzuim heeft volop vacatures voor vaste en tijdelijke functies binnen re-integratiebureaus, sociale werkvoorzieningen, gemeenten, WERKbedrijf en arbodiensten.

Matchpartner Zorg en Welzijn heeft volop vacatures voor vaste in tijdelijke functies binnen Hulpverleningsinstanties zoals Reclassering Nederland, Bureau Jeugdzorg, Raad voor de Kinderbescherming, Verslavingszorg en diverse Zorginstellingen.