Perca Search

Perca Search

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
3
Website:
www.percasearch.nl
Aantal landen:
1

Perca Search

Perca Search is dé bemiddelaar op management- en directieniveau binnen de IT voor zowel vaste als interim-aanstellingen.

Cruciale posities

De technologisering van de afgelopen jaren heeft onze samenleving binnen een relatief kort tijdsbestek drastisch doen veranderen. Wij zijn van mening dat we slechts aan het begin van deze ontwikkeling staan. Veranderingen op IT-vlak gaan razendsnel waardoor veel organisaties een sterk toenemende behoefte hebben hun IT-huishouding zo goed mogelijk in te richten om optimale groei te kunnen blijven realiseren. Vast of interim, wij geloven dat IT-management en directieposities de cruciale posities zijn die de toekomst van een organisatie bepalen. Perca Search heeft de ervaring en het netwerk om te ondersteunen bij het invullen van deze leidinggevende posities.

Onze werkwijze

Onze aanpak is persoonlijk, discreet, integer en resultaatgericht. Aan ‘goede’ cv’s is meestal geen gebrek. In onze visie gaat het echter om de best passende kandidaat. Wij brengen de klantorganisatie in beeld. Zo kijken wij bij binnenkomst naar de achtergrond, cultuur, de stakeholders en de opdracht. Vervolgens kijken we naar de voorwaarden waaronder iemand succesvol kan zijn. De invulling luistert nauw. Perca Search kijkt en zoekt naar degene die het beste past en de meeste waarde toevoegt, om zo de technologische ontwikkelingen te vertalen naar concrete groei. Om dit mogelijk te maken werkt Perca Search per opdracht met twee consultants (vierogenprincipe) en één research analist. Buiten onze executive search praktijk adviseren wij senior IT-management, IT Directors & CTO, CIO’s en CDO’s vrijblijvend bij de keuze van de beste passende vervolgstap in hun carrière. Daarnaast adviseren wij graag over de ontwikkelingen binnen de IT-sector aangezien wij hier ons al jaren in begeven.