Kienbaum

Kienbaum

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
6/310
Website:
www.kienbaum.nl
Aantal landen:
23

Kienbaum

Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste factor van het welslagen van een onderneming.

Als de onbetwiste marktleider van de executive search markt in centraal Europa en als top 5 speler in Europa en wereldwijde top 10 speler, zijn we goed gepositioneerd om topkwaliteit te leveren - top kwaliteit die onze klanten succesvoller zal maken.

Dankzij ruim 60 jaar ervaring en de succesvolle voltooiing van meer dan 60.000 Executive Search, Recruitment en Interim Management opdrachten, hebben wij een unieke expertise ontwikkeld.

Bovendien hebben we via ons netwerk van meer dan 40 vestigingen in meer dan 20 landen ook diensten verricht op het gebied van Human Resource Management en Management Consulting.

Wij kunnen u onder meer de volgende services aanbieden: Executive Search, Interim Executives & Interim Professionals, Management Audits / Assessment Centers, Benchmarking interne kandidaat, NewPlacement, Compensation and Benefits / Beloning Studies en Adviezen, Recruitment Outsourcing and Employer Branding, Assistentie bij markttoetreding (Nederland/Europa), On-boarding, verscheidene International Desks (Duits, Japans, Chinees, Indiaas en Turks).

Om onze klanten van dienst te kunnen zijn met up-to-date marktkennis en om synergie te creëren binnen onze organisatie, hebben we een aantal markt focus gebieden gedefinieerd. Om de opdrachten van onze klanten met succes uit te voeren, stellen we het beste (internationale) team samen met de benodigde expertise.

Onze voornaamste markt focus gebieden zijn: Automotive, Chemicals/Pharma, Energy & Utility, Financial Services & Real Estate, Retail, Health Care, High Tech & Engineering, Consumer Goods, Public Sector, Professional Services, Technology, Transport and Logistics.

Ga voor meer informatie naar: www.kienbaum.nl