CareerValue

CareerValue

Hoofdkantoor:
Arnhem
Consultants:
7
Website:
www.careervalue.nl
Aantal landen:
1

CareerValue

CareerValue is een werving-en-selectiebureau in de IT. We verlenen onze diensten aan IT-specialisten en bedrijven met urgente IT-vacatures of tijdelijke IT-aanvragen. Bij CareerValue brengen we de wensen van werknemer én werkgever zo goed mogelijk in kaart. Op deze manier kan er zo snel mogelijk een juiste match gemaakt worden.

Waarom CareerValue?

Bij CareerValue kennen wij de IT-markt uitstekend. We beschikken over een groot netwerk van bedrijven en kandidaten door heel Nederland. We weten dus welke vacatures er zijn en welke kandidaten beschikbaar zijn. 

Wij specialiseren ons op vacatures in de volgende markten:

  • Software development
  • Business Intelligence en Informatie analyse
  • Database-specialisten en Data analyse
  • PLC engineering
  • ERP
  • Testing

Gespecialiseerde recruiters

CareerValue bestaat uit een team van enthousiaste recruiters die elk gespecialiseerd zijn in een eigen markt en gebied. Doordat elke recruiter zijn eigen focusgebied heeft, weet hij precies wat er speelt in deze markt en begrijpt hij waar jij naar op zoek bent. Ons streven is dan ook om jou zo snel mogelijk aan een leuke baan of IT-medewerker te helpen.

Onze ervaring leert dat solliciatiegesprekken via CareerValue vaak van hoge kwaliteit zijn, doordat er goed rekening wordt gehouden met de behoeftes van beide partijen. CareerValue is dé plek voor IT-professionals en bedrijven in de zoektocht naar een nieuwe baan of IT-medewerker!