T&P Legal

T&P Legal

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Website:
www.tplegal.nl
Aantal landen:
1

T&P Legal

T&P Legal (Temporary & Permanent Legal) is een nichebemiddelaar van juristen en advocaten voor vaste functies en tijdelijke posities in de top van het (internationale) bedrijfsleven en bij grote (semi)overheidsorganisaties. Wij bemiddelen in heel Nederland, op vrijwel alle rechtsgebieden en op alle niveaus, variërend van posities als junior, medior en senior legal counsel, accountmanager legal, trust officer, corporate secretary, advocaat en compliance officer tot eindverantwoordelijke posities als head of legal, manager compliance, director en general counsel. Dit doen wij op interimbasis en op basis van werving en selectie, (executive) search en detachering.

Onze dienstverlening stoelt op de combinatie van een ruime ervaring en een uitgebreid netwerk, waarbij maatwerk, discretie en helder verwachtingsmanagement hoog in het vaandel staan. Dit betekent voor u als opdrachtgever tailor-made dienstverlening en de beste jurist uit de markt.
 

Werving & selectie

Wij nemen enkel werving-en-selectie-aanvragen in behandeling waarvan wij het idee hebben dat we u voor die functie ook daadwerkelijk de beste jurist uit de markt kunnen bieden. Onze werkwijze? Persoonlijk, discreet en doelgericht. Tailor-made dienstverlening staat bij ons centraal en wij hechten er dan ook veel waarde aan dat de door ons geleverde jurist niet alleen op juridisch inhoudelijk vlak, maar ook op sociaal vlak goed aansluiting vindt binnen uw organisatie. Om meer feeling te krijgen met de bedrijfscultuur van uw organisatie of afdeling komen wij dan ook graag bij u op bezoek, zodat we niet alleen op juridisch inhoudelijk vlak, maar ook op sociaal vlak de best passende jurist kunnen leveren. Na een grondige inventarisatie van de functie, organisatie en afdeling gaat T&P Legal op zoek naar de best passende kandidaten. Door de zeer ruime ervaring die wij hebben met het bemiddelen van juristen kunnen wij gebruik maken van een omvangrijk netwerk van juristen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben bij gerenommeerde bedrijven en instellingen.

Maar ook (executive) search en gebruik van diverse social media maken vaak deel uit van het proces om de beste jurist uit de markt te werven voor onderliggende specifieke vacatures. Na grondige selectie op basis van onder andere interviews gaan we over tot presentatie van de best passende kandidaten. Omdat T&P Legal streeft naar een langdurige samenwerking met haar klanten, heeft u altijd contact met slechts één contactpersoon vanuit T&P Legal, die de kandidaat in kwestie zelf heeft gesproken en die u alles kan vertellen over diens expertise en achtergrond.
 

Interim/ detachering

Detachering vormt naast werving en selectie de andere pijler van onze dienstverlening. Iedere organisatie kampt weleens met een tekort in de bezetting door bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of ziekte. Ook wordt er weleens een extra beroep op uw organisatie of afdeling gedaan, bijvoorbeeld voor de implementatie van een nieuwe wet of bij een fusie of overname. T&P Legal is gewend om in dit soort gevallen snel te schakelen en u binnen kort tijdsbestek de beste interim-jurist uit de markt aan te bieden. Geen interim-juristen die het vak komen leren, maar interim-juristen die gewend zijn om zelfstandig te werken en die hun sporen ruimschoots verdiend hebben bij gerenommeerde bedrijven en instellingen. Onze juristen zijn pragmatisch ingesteld, beschikken over een grote mate van flexibiliteit en zijn gewend om zich snel aan te passen aan de bedrijfscultuur van uw organisatie.

Meer informatie over onze werkwijze of benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.