Egon Zehnder

Egon Zehnder

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
13/420
Website:
www.egonzehnder.com
Aantal landen:
40

Egon Zehnder

In 1964 richtte Egon Zehnder het gelijknamige executive search bureau op. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een bureau van internationale allure. Mede door de onderscheidende visie en structuur gericht op het bereiken van twee fundamentele doelstellingen - de klant op de eerste plaats te zetten en middels het uitoefenen van ons beroep waarde te creëren voor onze klanten door middel van assessments en recruitment op top executive niveau.

Inmiddels beschikt Egon Zehnder over 420 consultants en recruiters in maar liefst 39 landen. Door ons grote bereik - we beschikken over 65 kantoren over heel de wereld - kunnen we perfect inspelen op internationale recruitment vraagstukken. Daarnaast huisvest de meest fundamentele uitdrukking van onze "klant op de eerste plaats" visie in onze structuur, die uniek is voor ons vak. Alle Egon Zehnder consultants gevestigd in 65 kantoren wereldwijd, zijn georganiseerd rond een single-profit center partnerschap, welke is bedoeld om concurrerende barrières tussen onze kantoren te elimineren. Het stelt ons in staat om naadloos met andere kantoren samen te werken over landsgrenzen heen. Groot of klein, lokaal of globaal, onze klanten profiteren van onze structuur door het hebben van toegang tot onze meest relevante middelen en relaties waar ook ter wereld.

De basis voor deze unieke structuur is ons prive-bezit. We hebben ervoor gekozen om onze organisatie onafhankelijk van externe belangen te beheren en worden uitsluitend gemotiveerd door de wens om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.