Born4Jobs

Born4Jobs

Hoofdkantoor:
Hilversum
Consultants:
7
Website:
www.born4jobs.nl
Aantal landen:
2

Born4Jobs

Wij zijn Born4Jobs, al meer dan 10 jaar specialist in arbeidsbemiddeling voor de Media- en Entertainmentbranche in Nederland en België; een magische branche met haar eigen jargon, regels en cultuur. We zijn als geen ander in staat deze cultuur en de daarbij horende regels te doorgronden en te begrijpen; we spreken dezelfde taal. Cruciaal in de zoektocht naar de perfecte match tussen bedrijven en het grote aanbod van kandidaten.

Met meer dan 30.000 actieve kandidaten in de database is Born4Jobs uitermate goed toegerust om op elke wens en vraag uit de markt adequaat in te spelen. Daarbij is de werkwijze van Born4Jobs informeel maar betrokken, met kennis van zaken en met oprechte interesse in zowel kandidaat als opdrachtgever. Professioneel in de uitvoering van de opdracht op basis van heldere voorwaarden en afspraken. Wij nemen de tijd om kandidaten te spreken en de competenties en vaardigheden te toetsen aan de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Onze consultants hebben hun sporen verdiend in nieuwe en traditionele media, muziek en entertainment en weten daardoor precies wat er speelt in de branche. Ook hebben we vakspecialisten in huis op het gebied van HR, uitzenden en payroll services. Dit alles in combinatie met onze liefde voor het vak, -de branche en -de mens in het algemeen.

Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan en zullen nooit zonder medeweten van een kandidaat cv's versturen of onderhandelen met opdrachtgevers. Wij houden zo veel mogelijk contact met kandidaten, ook als ze niet zijn geplaatst en de relatie met opdrachtgevers is altijd voor lange termijn.

Onder Born4Jobs vallen de volgende disciplines: Media Executives, Werving & Selectie, Uitzenden en Payrollen, entertainmentstage.nl. Onze Consultants zijn gespecialiseerd in New Media, Management, Sales, Marketing, Redactie, Finance, Artist Management en ondersteunende functies binnen de Media & Entertainmentbranche.

Opdrachtgevers

Tot onze opdrachtgevers behoren toonaangevende bedrijven uit de Media- en Entertainmentbranche. Van grote, internationaal opererende productie bedrijven tot gespecialiseerde dance-labels. Mooie merken, in de magische wereld van muziek, media en entertainment, waar jouw talent verschil kan maken.

Wij werken onder meer voor: Talpa, RTL, SBS, Vara, BNN, Reed Business, Disney Channels Benelux, Sony Pictures, Sony Music Entertainment, HBO, Spinnin’ Records, Radio 538, Brand New Live, IDTV, Discovery Networks, Endemol Nederland, Fintage House, Media Monks, Nationale Postcode Loterij, Paramount, Powned, Spil Games,  Mix Mash Records, The Secret Lab, Viacom, Unmanageable Artists en vele anderen.