Processionals

Processionals

Hoofdkantoor:
Apeldoorn
Consultants:
8
Website:
processionals.nl
Aantal landen:
1

Processionals

Succesvol specialiseren, daarmee zijn wij onderscheidend. Processionals is een modern, gespecialiseerd bemiddelingsbureau dat technische professionals op MBO en HBO niveau verbindt met procesindustriële bedrijven.

Processionals is opgericht in 2010 en uitgegroeid tot marktleider in het werven van procestechnici in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Door onze vergaande specialisatie en aanpak zijn wij anders dan anderen. Daarin schuilt ook ons succes. Wij kennen de veelzijdigheid van de procesindustrie en de productiemethoden en functies die daarin zijn vertegenwoordigd.

We herkennen vakkundige technici en weten wat hen drijft. Onze deskundige recruiters zijn goed ingewijd in de procesindustrie en onderscheiden zich door een doelgerichte en persoonlijke aanpak en kennen een uitgebreid netwerk. Wij zetten in op een langdurige relatie met onze kandidaten en opdrachtgevers en bemiddelen voornamelijk naar vaste dienstverbanden.

Specialisatie:
Ben je werkzaam binnen de procesindustrie en wil je een stap in je carrière maken? Wij  komen graag in contact met:

✔ Operational professionals (operator, procesoperator, shiftleader)
✔ Maintenance professionals (onderhoudsmonteur, storingsmonteur, technician) binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, instrumentatie & besturingstechniek
✔ Management professionals (coördinator techniek, maintenance manager, productiemanager, operations manager)

Processionals is actief in de onderstaande branches:
✔  Voedingsmiddelen
✔  Chemie
✔  Energie & afvalverbranding
✔  Farmacie
✔  Olie & gas / petrochemie
✔  Papier & karton
✔  Rubber & kunststof