LMH Engineering

LMH Engineering

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
8
Website:
www.lmgengineering.com
Aantal landen:
1

LMH Engineering – the recruitment engineers

LMH Engineering is gespecialiseerd in bemiddeling van Engineers in de Industrie en Maritiem & Offshore. We bemiddelen uitsluitend de beste engineers en dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we een breed scala aan vacatures.

‘We care, we deliver, we succeed’

Dat is ons motto. We helpen je niet aan een nieuwe baan, maar aan de volgende stap in je carrière!

We care
Bij LMH Engineering geloven wij dat werk meer omvat dan enkel een baan. Daarom streven wij ernaar om onze kandidaten te helpen met het vinden van een carrièrestap die volledige voldoening geeft.

We deliver
Onze Recruitment Consultants zijn 100% committed om de juiste match tussen kandidaten en opdrachtgever te vinden. Hiervoor gaan ze proactief en gericht op zoek in ons uitgebreide netwerk en grote database.

We succeed
Wij geloven dat we voor jou de juiste match kunnen vinden. Dit komt doordat wij van begin af aan jouw wensen zo duidelijk mogelijk in kaart brengen en persoonlijke begeleiding bieden. Daarnaast zijn de Recruitment Consultants van LMH Engineering gedreven om de juiste match te vinden en zijn onze werving- en selectiemethoden een bewezen formule.

USP’s

Bij LMH Engineering word je persoonlijk begeleid door een team van Recruitment Consultants gespecialiseerd in een bepaalde niche binnen engineering. Zij hebben een breed netwerk en gaan proactief voor jou op zoek naar een functie die jou op het lijf geschreven is. Hierbij is niet alleen je werkervaring belangrijk, maar ook je persoonlijkheid. We handelen snel en efficiënt, zodat jij in korte tijd een nieuwe uitdaging vindt.

Onze USP’s zijn samen te vatten in:

  • Committed consultants
  • Proactieve zoekmethode
  • Persoonlijke begeleiding