Natural Talent

Natural Talent

Hoofdkantoor:
Tilburg
Consultants:
2
Website:
www.naturaltalent.nl
Aantal landen:
1

Natural Talent

Veel bedrijven azen op hetzelfde hoogopgeleide talent met schaarse studieachtergronden. Niet gek natuurlijk, iedereen wil immers de beste mensen binden aan zijn of haar organisatie. Maar wat nu als je dat talent al in een vroeg stadium aan je organisatie kunt binden? Juist, dan ben je jouw concurrent-werkgevers een stap voor! Maar hoe kun je dat talent al vroegtijdig interesseren in een langdurige carrière bij jouw bedrijf? Een duurzame strategie wat betreft campus recruitment is hiertoe de sleutel. En laat dat nu onze expertise zijn.

Natural Talent hanteert een geheel eigen visie op campus recruitment, verdeeld over vier stappen:

  1. Strategie ontwikkelen
  2. Naamsbekendheid opbouwen
  3. Contact leggen
  4. Relatie opbouwen

Wij prefereren een persoonlijke relatie boven vluchtig contact, zowel met onze klanten als contacten in het hoger onderwijs. Samen zorgen we ervoor dat jij ‘Employer of Choice’ wordt voor jouw doelgroep. Starters kiezen namelijk bij voorkeur een bedrijf dat ze al kennen vanuit hun studieperiode. Vanuit deze visie bouwen we samen met onze klanten aan persoonlijke relaties met studenten om een pijplijn te vullen met talent dat graag voor jouw organisatie wil komen, maar vooral wil blíjven werken.

Ons dynamische en diverse team van competenties in arbeidsmarktcommunicatie vindt transparantie, laagdrempelig contact en kwaliteit van groot belang. Wij zitten qua visie en gedachte midden in de studentendoelgroep. Mede daardoor weten wij precies wat dit schaarse talent beweegt, zodat we hier gemakkelijk op in kunnen spelen en samen met jou van jouw duurzame campus recruitment een succes kunnen maken.


Voor meer informatie over onze dienstverlening, klantprojecten en een uitgebreidere kennismaking met onze medewerkers willen we je graag verwijzen naar onze website: www.naturaltalent.nl.