Vijzelaar.com

Vijzelaar.com

Hoofdkantoor:
Bussum
Consultants:
4
Website:
www.vijzelaar.com
Aantal landen:
1

Vijzelaar.com

Vijzelaar.com is een professioneel werving en selectiebureau, gespecialiseerd in de werving en selectie van hoogopgeleide financiële professionals.  Wij bemiddelen kandidaten voor financiële vacatures. Hierbij valt te denken aan posities als Business Controller, Assistent Controller, Financial Controller Audit Manager, Financieel Manager en CFO. Onze opdrachtgevers zijn onder andere grote (internationale) bedrijven zoals KLM, Prologis, ABN AMRO, VolkerWessels, Wolters Kluwer, Akzo Nobel, Ziggo, Amsterdam RAI en Talpa.

Vijzelaar.com heeft vele jaren ervaring binnen het financiële vakgebied. Hieronder vallen de specialismen Planning & Control, Accounting, Financieel Management, Internal Audit, Tax, Treasury en Financiële Administratie. Onze professionele werkwijze onderscheidt ons van vele concurrenten. Onze consultants en recruiters zijn zelf opgeleid in het financiële vakgebied en beschikken over ruime ervaring. Onze recruiters zijn gespecialiseerd in e-recruitment technieken. Vandaag de dag vormen online media immers een belangrijke bron om een uitgebreid netwerk van kandidaten te vinden en te onderhouden. Zo werken wij bijvoorbeeld veel met LinkedIn. Alle kandidaten worden persoonlijk gesproken en gescreend.

Onze consultants, die verantwoordelijk zijn voor het klantcontact kunnen putten uit een enorme kennis van de markt en van het klantenportfolio. Hierdoor zijn zij in staat om de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat te maken. Naast werving en selectie is vijzelaar.com ook actief op het gebied van detachering. Ruim 20 financiële professionals zijn in vaste dienst en werken op tijdelijke financiële opdrachten bij onze klanten.