Flexian Recruitment

Flexian Recruitment

Hoofdkantoor:
Venray
Consultants:
10
Website:
www.flexian.nl
Aantal landen:
1

Flexian Recruitment

Flexian Recruitment is een associatie van zelfstandig opererende professionals, gespecialiseerd in werving & selectie van hoger opgeleiden. Het realiseren van de match tussen mens en organisatie betekent voor Flexian Recruitment talent herkennen, dromen waarmaken, ambities realiseren en organisaties helpen hun resultaten te verbeteren. De partners van Flexian zijn branche gespecialiseerd en spreken de taal. Branches waar Flexian actief in is zijn: Food & Agri, Banking & Finance en Handel & Industrie. Ze richten zich op duurzaam succes: een match is pas een match als zowel de opdrachtgever als de kandidaat deze als geslaagd beschouwen.

Resultaat door degelijke analyse

Met een degelijke analyse van de vraag van de opdrachtgever start Flexian de werving en selectie. Centraal hierbij staat de vraag: “Waarom relaties (klanten) voor de opdrachtgever kiezen”? De organisatie en de bedrijfscultuur van de opdrachtgever werkelijk begrijpen, inzicht krijgen in de markt en in de werkomgeving is voor de zakenpartners van Flexian cruciaal. Van belang is ook ‘de opdracht bij binnenkomst' voor de aan te stellen kandidaat. Hier een goed beeld van krijgen is mede bepalend voor de uitvoering van de werving en de selectie en daarmee voor het profiel van de uiteindelijke shortlist kandidaten.

Onderscheidende aanpak

De partners van Flexian horen van hun klanten geregeld, dat de vragen die zij stellen alsmede hun werkwijze anders en onderscheidend zijn en dat zij niet aan de oppervlakte blijven. Ook kandidaten weten hun persoonlijke aanpak, hun zorgvuldigheid en de grondige selectie te waarderen. Het zijn onder meer deze elementen die de basis vormen voor het realiseren van blijvende kwaliteit en resultaat.