Fircroft

Fircroft

Hoofdkantoor:
Rijswijk
Consultants:
4/800
Website:
www.fircroft.com/nl
Aantal landen:
60

Fircroft

Fircroft werd in 1970 opgericht als recruitmentorganisatie die zich richt op olie- en gasbedrijven in het noordzeegebied. Dankzij een gestage groei in de afgelopen veertig jaar is Fircroft vandaag de dag een van de toonaangevende dienstverleners op het gebied van recruitment in de technische  industrie.

De Nederlandse tak, Fircroft Nederland, werd in 2010 in Rijswijk opgezet en bedient een brede doelgroep van olie- en gasprofessionals, zowel offshore als onshore. Nederland is de grootste producent van aardgas in Europa, mede dankzij het gasveld van Groningen, dat tot de tien grootste aardgasvelden ter wereld behoort. In dit gebied zijn honderden kleinere gasvelden te vinden, waarvan er momenteel 15 in bedrijf zijn.

Fircroft bemiddelt voor uiteenlopende projectfasen, waaronder planning & design, productie, constructie, onderhoud en inbedrijfstelling. Binnen deze gebieden is Fircroft op zoek naar ingenieurs om aan de toenemende vraag naar technische professionals te kunnen voldoen. Alle uitgezonden professionals kunnen rekenen op ondersteuning van het Logistics Management-team, dat zorgdraagt voor de logistieke en praktische zaken om iedereen volledig toegerust op de werklocatie te laten arriveren. Kandidaten die plaatsing in Nederland overwegen worden wat betreft reizen, visa, medische voorzieningen en accommodatie volledig ondersteund.

Fircroft Nederland is zowel VCU- als NEN4400-gecertificeerd.