Darwin Recruitment

Darwin Recruitment

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
12/62
Website:
www.darwinrecruitment.nl
Aantal landen:
3

Darwin Recruitment

Darwin Recruitment is een internationale marktleider in Recruitment voor de IT & Telecom branche. We leveren tijdelijke en permanente specialisten aan verschillende sectoren. Als een van de snelst groeiende IT & Telecom recruiters in Groot Brittannië en Europa is Darwins huidige reputatie in het leveren van hightech medewerkers ongeëvenaard.

Onze klanten, variërend van wereldwijde multinationals tot kleine en middelgrote bedrijven, vertrouwen ons het effectief zoeken naar vaste, tijdelijke en interim talenten toe. Onze consultants zijn toegewijd aan het werken met werkzoekenden en werkgevers om de juiste mensen op de juiste posities te krijgen. Om dit mogelijk te maken, investeert Darwin stevig in het bevorderen van vaardigheden van het personeel zodat zij zo goed mogelijk kunnen functioneren terwijl ze zichzelf verder ontwikkelen in hun carrière.

De laatste 11 jaar heeft Darwin een solide en wereldwijde wervingsstrategie ontwikkeld, welke heeft geresulteerd in een wezenlijke groei door heel Europa. Het is deze continue uitbreiding, en onze vastberadenheid de positie als marktleider te behouden, die resulteerde in de opening van ons kantoor in Nederland met plannen om in de toekomst wereldwijd uit te breiden. Recentelijk heeft Darwin Recruitment een nieuw kantoor geopend in Zwitserland en zijn er op de korte termijn plannen om kantoren te openen in Duitsland en Scandinavië.