DUPP

DUPP

Hoofdkantoor:
Wageningen
Website:
www.dupp.nl
Aantal landen:
1

DUPP

De Food branche heeft zo haar eigen koploper als het gaat om werving en selectie van ideale kandidaten voor uiteenlopende opdrachtgevers:

DUPP/Den Uijl Ploeg & Partners, opererend vanuit voedingscentrum "Food Valley" in Wageningen, is hét recruitmentbureau in de Food branche. DUPP heeft zich gespecialiseerd op de bemiddeling van kandidaten voor vast dienstverband en freelancers voor een interim opdracht. Door onze kennis over de arbeidsmarkt, de Food branche en alle bijkomende facetten weten we elke keer weer de juiste kandidaten op de juiste vacature te bemiddelen. Investeren in relaties, intensief contact onderhouden met opdrachtgevers, DUPP doet er alles aan om zowel werkzoekenden als bedrijven optimaal aan elkaar te koppelen.

DUPP bemiddelt werkzoekenden op HBO en academisch niveau, vanaf een 2e loopbaanstap in hun carrière tot en met algemeen management functies. De vacatures kunnen betrekking hebben op verschillende disciplines in de Food branche, zoals Marketing & Sales, Research & Development, Operations, Quality Assurance en Algemeen Management.