Lime Search&Connection

Lime Search&Connection

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
8
Website:
www.limesearch.nl
Aantal landen:
1

Lime Search&Connection

Het begeleiden en matchen van senior professionals in hun volgende carrièrestap is de core business van Lime Search&Connection. Onze focus ligt hierbij vooral op eindverantwoordelijke functies en direct reports binnen staf- en lijnmanagement waarbij het salarisniveau ligt tussen de 70.000 euro en 300.000 euro. Functies lopen uiteen van Divisie Financieel Directeur, Legal Counsel, Senior Business Controller tot Corporate Controller en Tax Manager.

Het profiel van onze klanten is zeer uiteenlopend. Toch kenmerken de meeste opdrachtgevers zich door hun vooruitstrevendheid en zijn ze hoofdzakelijk actief in de profit sector. Ze zien het belang in van een gestructureerde financiële huishouding in een economische omgeving die dagelijks kan fluctueren.

De basis van onze relatie met klanten en kandidaten is wederzijds vertrouwen en overeenkomstig inzicht in ondermeer organisatorische en bedrijfsculturele aspecten. Lime Search&Connection beweegt zich proactief op de markt, is creatief in het vinden van oplossingen en gaat in haar aanpak altijd transparant en integer te werk.