Matchd

Matchd

Hoofdkantoor:
Hoevelaken
Consultants:
6
Website:
www.matchd.nl
Aantal landen:
1

Matchd

Matchd bemiddelt zzp’ers, freelancers en tijdelijk personeel op opdrachten en projecten bij de overheid, gemeenten, bedrijfsleven en het midden- en kleinbedrijf (MKB). Dit doen wij met een flexibele schil aan zzp’ers en uitzendkrachten, maar ook door middel van ons eigen detacheringspersoneel. Deze opdrachten betreffen voornamelijk projecten, interim-opdrachten of een zwangerschaps- of ziekteverlof waarbij specifiek wordt gezocht naar een bepaalde expertise, vele jaren werkervaring of bijvoorbeeld een hbo- of wo-opleiding.
Naast de bemiddeling verzorgt Matchd ook payrolling, detachering, contractbeheer, MSP-services, werving en selectie, detavast-bemiddeling en loopbaanadvies. Ook met het aannemen van een project met resultaatverplichting heeft Matchd ervaring.

Missie

Het vervullen van vacatures op voornamelijk interim-basis bij (semi-)overheid en het bedrijfsleven, gebruikmakend van onze gezamenlijke kennis van de arbeidsmarkt, recruitment en vakgebieden. Hierbij wordt de balans gezocht tussen het belang van de klant om de vacature op de juiste manier in te vullen en de wens van de kandidaat voor een leuke en leerzame werkplek tegen een eerlijke en marktconforme vergoeding.

Visie

Met een open en eerlijke houding de match tot stand brengen tussen werkzoekenden en opdrachtgevers zorgt altijd voor een win-winsituatie. Voor iedereen een eerlijke vergoeding: geen hoge marges, geen uitgeknepen tarieven of misbruik maken van een tekort in de markt. Dit alles omkleed met een directe en eerlijke communicatie zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.