Spilberg

Spilberg

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
25
Website:
www.spilberg.nl
Aantal landen:
2

Spilberg doet het anders

Of je nou als freelancer of als vaste kracht aan de slag wilt... je persoonlijke Spilberg sidekick matcht jou op basis van je ambitie en persoonlijkheid met een tof bedrijf. Deze gespecialiseerde consultant assisteert je tijdens je gehele IT dev career, want heb je als development hero niet veel meer aan een sidekick, dan aan een doorsnee recruiter?

Dubbele nichefocus

Bij Spilberg bemiddelt iedere sidekick in freelance of vaste functies en richt deze zich op slechts één regio. Binnen die regio hebben onze gespecialiseerde consultants een optimale focus op Java, .NET, embedded software, webdevelopment of mobile. Door deze nichefocus beschikt Spilberg over een uitgebreid en stabiel netwerk.

Kennis, innovatie en kwaliteit

De Spilberg sidekicks beschikken over een hbo- of wo-diploma, leggen IT-gerelateerde examens af, volgen specifieke development-trainingen en staan voor je klaar om je carrière naar the next level te tillen. Door middel van informatievoorziening, kennisdeling en het creëren van interactie willen we in contact staan met jou als development hero, ook als je je nieuwe uitdaging al gevonden hebt. We organiseren meetups over technische topics, we schrijven en delen blogs en we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Langetermijnrelaties

Jij staat bij ons centraal. Samen brengen we jouw behoeften in kaart, om vervolgens goed in te schatten wat jij op dit moment nodig hebt in je carrière. We willen je eerst écht leren kennen, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. Eerst een kop koffie dus.

Dat je het zonder ons kunt, weten we. Wij zijn er om je net een stap verder te brengen. Zo ben jij de development hero en zijn wij jouw sidekick.