Whyz

Whyz

Hoofdkantoor:
Leiden
Consultants:
8
Website:
www.whyz.nl
Aantal landen:
1

Whyz

Whyz Professional Search & Interim Management richt zich op bemiddeling van managers en specialisten met relevante ervaring die klaar zijn voor een volgende, verticale carrièrestap. Binnen Professional & Financial Services richten wij ons op de volgende specialismen: Management, Pensions & Investments, Information Management & Digital, Marketing, Communicatie & Sales, Finance, Audit & Risk, Compliance, Legal & Regulatory en Process Optimization.

Whyz gelooft dat een bedrijf zich constant moet aanpassen aan change in een veranderende wereld. Daar horen telkens weer steeds een ander type professionals bij: The Next Shift Professionals. Zij die buiten de lijntjes durven kleuren, lef hebben en authentiek en kritisch zijn. Wij zien ons vak van professional search en selectie als een ambacht en hechten veel waarde aan interne opleidingen en een kraakhelder searchproces.

De laatste jaren zien we dat de contractvorm voor een vaste functie steeds flexibeler wordt, waardoor ‘vast’ en ‘interim’ dichterbij elkaar komen. Regelmatig komt het voor dat een werving voor een vaste functie eigenlijk een interim professional vereist. Of andersom. Daarom ligt onze focus niet op het arbeidscontract vorm maar op de ideale match tussen de rol en de kandidaat. We werken met een eenvoudig en transparant searchmodel, waarbij je als opdrachtgever op elk moment kunt inzien hoe de search vordert. Praten. Zoeken. Vinden.
Bij Whyz kijken we op een geheel eigen manier tegen search en selectie aan. Onze visie? Op de huidige, zich transformerende arbeidsmarkt kunnen juist de unusual suspects het meest voor een bedrijf betekenen. En wij weten hen te vinden.