Derks & Derks

Derks & Derks

Hoofdkantoor:
Amersfoort
Consultants:
8
Website:
www.derksenderks.nl
Aantal landen:
1

Derks & Derks

Derks & Derks B.V., gevestigd in Amersfoort, is sinds 2001 dé specialist bij in-, door- en uitstroom van Human Talent in farma, medical, food en gezondheidszorg. Onze dienstverlening omvat werving & selectie, assessment & development, detachering (interim) en loopbaanbegeleiding & coaching.

Wij bemiddelen professionals en managers (hbo/wo/PhD) op diverse functieniveaus en -gebieden. Onze consultants, NIP-geregistreerde psychologen, hebben gedegen marktkennis en oog voor zowel de ‘harde’ als ‘zachte’ criteria. Wij werken conform ISO-richtlijnen (ISO 9001: 2008), onderschrijven kwaliteit in ons werk en in onze procedures. HR is immers ook een kritisch proces!

In de markt wordt Derks & Derks als kwaliteitsbureau gezien. Daar zijn we trots op. Door kwaliteit aan snelheid te koppelen werken we al vele jaren succesvol samen met gerenommeerde organisaties als Unilever, Sanquin, FrieslandCampina, Astellas en Amgen. Onze assessment & development-afdeling is al geruime tijd preferred supplier bij o.a. Mercedes.

Functiegebieden en functieniveaus
Derks & Derks is een branchegerichte dienstverlener, gespecialiseerd in de markten waarin ze actief is. Wij werven en selecteren hoger geschoolde professionals in diverse functiegebieden. Van algemeen directeur tot gespecialiseerde professional, in functiegebieden als kwaliteit, commercie, marketing, productie, financieel, zorg, inkoop, HR.

Internationaal: INRALS
Via het door Derks & Derks geïnitieerde wereldwijde netwerk van werving- en selectiebureaus in life sciences (www.inrals.com) hebben wij toegang tot zowel vacatures als opdrachten uit de hele wereld.

Up-to-date in de zorg: Masterclass NieuweZorg 3.0
Door de Masterclass NieuweZorg 3.0 (www.masterclassnieuwezorg.nl) blijven wij voortdurend up-to-date omtrent de ontwikkelingen in healthcare.

Alle life sciences-vacatures bij elkaar: FMF Vacatures
Dankzij de door Derks & Derks geïnitieerde nationale en kosteloze vacaturebank FMF vacatures (www.fmfvacatures.nl) zijn wij voorzien van alle relevante informatie over de arbeidsmarkt.

Vermenigvuldigen door te delen: HR-onderzoek
Wij stellen al vele jaren onze onderzoeken beschikbaar aan de markt. Zo onderzochten we de verloopintentie en competenties van buitendienstmedewerkers, werkten we samen met de universiteiten van Amsterdam en Utrecht bij salarisonderzoeken, bij onderzoeken naar ‘job crafting’ en ontwikkelden we een eigen onderzoek naar culturen in apotheken. De bevindingen van deze onderzoeken zijn kosteloos te downloaden via onze website.