Van Megen Recruitment

Van Megen Recruitment

Hoofdkantoor:
Braamt
Consultants:
3
Website:
www.vanmegenrecruitment.nl
Aantal landen:
1

Van Megen Recruitment

Van Megen Recruitment brengt bedrijven en professionals in de Food- en FMCG sector bij elkaar. Wij werken voor grote multinationals, maar ook voor het midden- en kleinbedrijf. Wij hebben een diepgaande kennis van de sector. De kandidaten die wij plaatsen hebben een HBO/WO achtergrond en zijn toe aan de tweede of derde stap in hun loopbaan. Daarnaast bieden wij outplacement services, loopbaancoaching en sollicitatiebegeleiding. Wat ons energie geeft, is de bijdrage aan de professionele ontwikkeling van mens en bedrijf. Bij alles wat wij doen “staat de mens centraal”.

Onze dienstverlening

Van Megen Recruitment is al meer dan 12,5 jaar actief in werving & selectie en executive search in de Food- en FMCG sector. Sinds kort bieden wij met outplacement, coaching en sollicitatiebegeleiding een aantal nieuwe diensten aan. Wij werken in Nederland en België met een klein en slagvaardig team. 

De mens centraal

Het lijkt vanzelfsprekend maar het is het niet. Van Megen Recruitment stelt de mens centraal.
Wij zijn geboeid door wat mensen drijft en hebben een scherp oog voor het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen. Want die moeten het straks ook samen gaan doen.

Exclusief Food en FMCG

Wij richten ons al achttien jaar exclusief op de Food- en FMCG sector. Van deze markt kennen wij alle finesses: wij hebben er zelf jarenlang in gewerkt. Onze ervaring stelt ons in staat om sneller te begrijpen waar het om draait en effectieve, passende oplossingen aan te dragen.

Werving & selectie en executive search

Naast een uitgebreide branchekennis, hebben wij een uitgebreid netwerk van kandidaten en informanten en een ruime ervaring met het bemiddelen van mensen. Opdrachtgevers en kandidaten ervaren onze werkwijze als professioneel en gedegen.

Doelgroepen

Binnen de Food- en FMCG sector (Retail, Foodservice, Out of Home, Business to Business) vullen wij functies in met een bruto jaarsalaris van 50.000 tot 250.000 euro. Bij een bruto jaarsalaris boven de 100.000 euro spreken we van executive search. Vanwege de uitgebreidere taken en verantwoordelijkheden geven wij in onze search voor dit soort functies de bedrijfsstrategie, organisatieontwikkeling en marktontwikkelingen extra aandacht. Tevens doen wij een grondig referentie onderzoek.

Garantieregeling

Onze aanpak is bewezen succesvol. Maar liefst 98% van de geplaatste personen functioneert na een jaar naar tevredenheid van zowel opdrachtgever als kandidaat. Vandaar dat Van Megen Recruitment geen aarzelingen heeft om u een garantieregeling te bieden.

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.
Telefoonnummer: 0314-680406 / E-mail: info@vanmegenrecruitment.nl