Bridgewell

Bridgewell

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
5
Website:
www.bridgewell.nl
Aantal landen:
2

Bridgewell

Bridgewell bemiddelt financiële professionals in specialistische, management en directie posities, vast en interim. Posities die wij behandelen variëren van de tweede carrièrestap tot en met de CFO.

Het is de filosofie van Bridgewell dat het vinden van financiële professionals een specialist vereist. Een specialist met "know how" en "know who". Een specialist die de taal spreekt van haar doelgroep. Die dagelijks in contact is met de juiste mensen en weet wat ze drijft en motiveert. Bridgewell is bij uitstek deze specialist.

Bridgewell combineert het beste van executive search en werving & selectie, maar stemt iedere search af op de individuele wensen van haar klanten en kandidaten. Wij bieden een hoog service niveau met een snel, flexibel en goed gecontroleerd proces.

Ons doel is het tot stand brengen van de beste matches, op een professionele, persoonlijke en inhoudelijk wijze.

Het team consultants van Bridgewell brengt een gezamenlijke search ervaring en succesvolle staat van dienst van ruim 50 jaar, opgedaan in management en directie posities bij verschillende nationale en internationale search organisaties. Deze ruime ervaring biedt een uitgebreide kennis van beschikbare methodieken, een hecht netwerk en een op best practices gebaseerde werkwijze die u terugvindt in de dagelijkse praktijk van Bridgewell.

Bridgewell is een no-nonsense organisatie met een resultaatgerichte mentaliteit. Wij doen wat wij beloven. Resultaat telt, maar altijd staan kwaliteit en lange termijn relatie voorop in alles wat wij doen.