HeadFirst

HeadFirst

Hoofdkantoor:
Hoofddorp
Consultants:
6
Website:
www.headfirst.nl
Aantal landen:
1

HeadFirst

Broker of intermediair is over het algemeen de term die gehanteerd wordt voor organisaties als HeadFirst. Zelf noemen we ons liever kennisbemiddelaar. We richten ons naast de administratieve afwikkeling van contracten en het wegnemen van alle risico’s rond externe inhuur namelijk op vele andere zaken. Zo ligt onze kracht bij het maken van de ‘match’ tussen hetgeen onze opdrachtgever zoekt en ons grote netwerk van zelfstandige professionals en specialisten in loondienst van onze toeleveranciers.

Dit netwerk beheren we in HeadFirst Select, ons eigen online platform. Naast dat we dit platform zelf als recruitmenttool gebruiken, wordt het ook door onze opdrachtgevers ingezet om rechtstreeks in ons netwerk te zoeken. De lijn tussen de opdrachtgever en de professional zo kort mogelijk maken is ons doel. Open en transparant zaken doen, geen nodeloze tussenschakels, lage marges, dat is waar HeadFirst voor staat.

We zijn ervan overtuigd dat onze toegevoegde waarde ervoor zorgt dat een professional zich goed, veilig en verbonden voelt met onze organisatie. Daar hebben we geen vrijheid beperkende afspraken, zoals een concurrentie- of relatiebeding, voor nodig. Arrogant? Nee, realistisch! Het dwingt ons tevens constant innovatief te zijn en nieuwe toegevoegde waarde te bieden. Naast een stabiel opdrachtgevers bestand en gegarandeerde betaling, ligt dat op het gebied van administratie, verzekeringen, opleidingen en mobiliteitsvraagstukken.

Kortom, HeadFirst is dé innovatieve en betrouwbare bemiddelaar voor interim professionals.