Ebbinge

Ebbinge

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
60
Website:
www.ebbinge.nl
Aantal landen:
2

Ebbinge

Ebbinge is al meer dan dertig jaar een toonaangevend adviesbureau rondom human capital-vraagstukken in het topsegment van de arbeidsmarkt. Vanuit kantoren in Amsterdam en Brussel adviseert ons bureau ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams. Advies, search & interim is de kern van ons werk, in het bedrijfsleven en de publieke sector.

- Advies
Ebbinge helpt de effectiviteit van ondernemingen te verhogen. Op individueel niveau, maar ook op team- of organisatieniveau. Met een gespecialiseerd team van eigen consultants, senior coaches en trainers. Maatwerktrajecten waarin het organisatiebelang centraal staat. Wij helpen organisaties om mensen beter in te zetten op hun kracht.

- Search
Executive search is van oorsprong de grootste activiteit van ons bureau. Onze klanten in dit segment zijn divers qua achtergrond. Wij hebben voor de publieke sector en voor het bedrijfsleven aparte sectorspecialisaties, elk met gespecialiseerde adviseurs. Wij bieden toegang tot een kwalitatief netwerk. Mensen die wij kennen: dat is meer dan alleen een database.

- Interim
Complexe opdrachten, waarbij één-op-één passende kennis en/of sectorervaring vereist is. Ruim 80% van de in Nederland geregistreerde ervaren interim-managers is bij ons bekend. Wij kennen hen en zij kennen ons. Elk functiegebied heeft bij ons een aparte interim-specialisatie. Zo bieden wij een selectie van de best passende kandidaten.

Specialiteit
Bij Ebbinge werken circa zestig mensen. Wij staan voor een eigen, herkenbare kwaliteit, gericht op het helpen van onze klanten bij de versterking van hun human capital. Onze aanpak is open, persoonlijk, analytisch en gezond kritisch. Onze consultants hebben ieder een eigen expertise en werken gemiddeld tien jaar in hun vakgebied.

Doelgroep
Ons bureau werkt voor het bedrijfsleven en de publieke sector. Voor toonaangevende opdrachtgevers, waaronder private equity-huizen, familiebedrijven, ondernemende groot- en middenbedrijven, consumer goods & retail en specialistische dienstverleners. Daarnaast richten wij ons op kandidaten die tot het topsegment (top 5%) van de arbeidsmarkt binnen de Benelux behoren. Van talentvolle starter tot commissariaat.