KLV Professional Match

KLV Professional Match

Hoofdkantoor:
Wageningen
Consultants:
4
Website:
www.klvprofessionalmatch.nl
Aantal landen:
1

Historie

KLV Professional Match is dé expert in life science jobs. Wij zijn ontstaan uit een gezamenlijk initiatief van KLV Wageningen Alumni Network, het grootste Wageningen Alumni Netwerk, Wageningen University & Research Centre en Start People. De verbondenheid met deze partijen zorgt voor een unieke input aan kennis, netwerken en ervaring binnen ons werkgebied. Wij zijn in 1973 opgericht onder de naam “het Loopbaancentrum”.

Vakgebieden

KLV Professional Match is dé expert in detachering en werving & selectie van bachelors en masters binnen de vakgebieden Plant, Environment, Food, Social en Animal Sciences (Plant, Groene Ruimte, Voeding, Economie & Marketing en Dier). Wij hebben functies voor zowel talentvolle starters als professionals met ruime werkervaring. Wij vervullen vacatures in opdracht van werkgevers in heel Nederland, zoals advies- en onderzoeksbureaus, brancheverenigingen, gemeenten, ministeries, provincies, zaadverdelingsbedrijven, diervoerderproducenten en levensmiddelenconcerns.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat uit het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Dit doen wij op basis van detachering en werving & selectie. Tevens bieden wij aanvullende gespecialiseerde dienstverlening zoals trainingen en workshops, loopbaanbegeleiding en coaching, reïntegratie en outplacement voor “groene” professionals.

Bent u opdrachtgever

Naar aanleiding van uw vacaturemelding maken wij een selectie uit onze database (file-search) en tevens plaatsen wij uw vacature op onze website. Voor het aantrekken van geschikte kandidaten maken wij een keuze welke passende kanalen vanuit ons uitgebreide netwerk en voor ons beschikbare (social) media wij gaan inzetten. Geschikte kandidaten worden benaderd en uitgenodigd voor een selectiegesprek. Bij gebleken geschiktheid wordt de kandidaat aan u voorgesteld middels een curriculum vitae van de betreffende kandidaat met een uitgebreide motivatie.

Uw voordelen zijn:

  • Gebruik kunnen maken van ons uitgebreide netwerk (Wageningen UR en KLV Wageningen Alumni Network);
  • Geen advertentiekosten;
  • Aanzienlijke tijds- en kostenbesparing (geen selectie uit brieven, geen ontvangstbevestigingen/afwijzingen);
  • Snelle beschikking over kandidaten uit ons bestand.

Bent u op zoek naar een andere baan?

Bent u op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? KLV Professional Match id dé expert in life science jobs en wij zorgen voor het aantrekken van kandidaten met de juiste kwalificaties voor de vacatures in de agrarische life sciences. 

Indien u bij ons bent ingeschreven kunnen wij u benaderen om passende functies met u te bespreken. Indien u een passende kandidaat bent en interesse hebt in de besproken functie zullen wij een afspraak met u maken voor een selectiegesprek. Het selectiegesprek is een belangrijk onderdeel in het werving en selectietraject.. Voordat wij u als kandidaat voorstellen aan onze opdrachtgever willen wij dus eerst graag persoonlijk met u kennis maken, zodat wij bekend zijn met uw achtergrond, interesses en wensen.

Indien u voldoet aan het gestelde profiel en u zelf ook interesse heeft, wordt u door ons aan de opdrachtgever voorgesteld. Wij sturen uw CV door zonder uw contactgegevens. Nadat wij u hebben voorgesteld, wordt u uiteraard op de hoogte gehouden over de voortgang van de sollicitatieprocedure. Onze opdrachtgever beoordeelt de voorgestelde kandidaten en beslist met wie ze verder in gesprek willen gaan. Dit verneemt u van ons. Na het gesprek zullen wij contact met u opnemen om het gesprek te evalueren en de vervolgprocedure met u te bespreken.

Als de sollicitatie resulteert in een dienstverband komt u òf in dienst van de opdrachtgever, òf er wordt u een dienstverband aangeboden op basis van uitzenden of detacheren.