Real Staffing Group

Real Staffing Group

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Website:
eu.realstaffing.com
Aantal landen:
11

Real Staffing Group

Real Staffing Group is wereldwijd toonaangevend op het gebied van arbeidsbemiddeling in de farmaceutische industrie, de biotechnologische sector en sector medische hulpmiddelen. Real beschikt in deze sectoren over één van de meest uitgebreide recruitment consultancies ter wereld. Onze consultants zijn gespecialiseerd in eerder genoemde vakgebieden, waardoor zij alle kansen en ontwikkelingen in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie tijdig signaleren.

Wij leveren onze recruitment dienstverlening op zowel lokaal als globaal niveau. Door onze branchetechnische expertise kunnen wij complete en passende antwoorden leveren op recruitmentvraagstukken. Dit doen wij door tijdig talent te herkennen en te selecteren, daarnaast krijgen onze relaties alle aandacht en waardering die nodig is. Begrip voor en kennis van bedrijfscultuur, het bieden van consequente kwaliteit en het zorgdragen voor een stabiele betrouwbare relatie met onze klanten zijn enkele hoekstenen van onze organisatie.

Real maakt zich bovendien sterk voor verantwoord ondernemen. Op maatschappelijk vlak je verantwoording nemen is voor Real een vanzelfsprekendheid. Met onze kennis en expertise proberen we altijd economische groei en duurzaamheid te waarborgen.