YER

YER

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
178
Website:
www.yer.nl
Aantal landen:
3

YER

YER staat voor Young Executive Recruitment en is een recruitmentbureau met de focus op campus recruitment, werving en selectie, interim recruitment en executive search. YER is internationaal actief en rekruteert kandidaten van Bachelors en Masters op elk denkbaar niveau. Zo werven en selecteren wij starters, professionals, managers, specialisten en professionals op executive level.

YER beschikt over een uitgebreide actuele database, werkt zeer transparant en heeft recruitment consultants die gespecialiseerd zijn op elk vakgebied. Onze recruiters hebben zeer uitgebreide kennis van zaken, jarenlange ervaring en alle benodigde vaardigheden om tot succesvolle recruitmentoplossingen te komen voor zowel vaste dienstverbanden als tijdelijke functies.

We bieden oplossingen in een scala aan vakgebieden en functies. Zo zijn we werkzaam in o.a. Construction, Engineering, Publieke Sector, Telecom, Banking, Consultancy, Transport, Biotechnologie, Verzekeringen, IT, Onderwijs en Agri-Food. Functiegebieden lopen uiteen van Finance, Project Management, Inkoop en Sales en van Vastgoed tot het Bank- en Verzekeringswezen.