Ambitious People Group

Ambitious People Group

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
65
Website:
www.ambitiouspeople.nl
Aantal landen:
1

Ambitious People Group

Ambitious People Group, opgericht in 2007, is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 60 professionals die werkzaam zijn bij onze labels: Ardekay IT Recruitment, LMH Engineering en SAM Recruitment. Onze groepsnaam verbindt ons in onze missie.

Groei

Ambitious People Group staat voor groei. Groei in succes, groei in ambitie en groei in plezier. Voor onze klanten, onze kandidaten en voor onszelf. Onze groei is de afgelopen jaren beloond met verschillende awards, maar wat voor ons belangrijker is zijn de ruim 2000 succesvolle plaatsingen bij meer dan 600 nationale en internationale bedrijven.
Wij groeien door ons te focussen en te specialiseren. Daarom heeft Ambitious People Group drie specifieke labels gespecialiseerd in Sales en Marketing Recruitment, IT Recruitment en Engineering Recruitment. Zo kunnen we onze kandidaten en klanten optimaal van dienst zijn. Wij werken vanuit zeven kantoren in Amsterdam, Den Bosch en Rotterdam. Op ons kantoor in Amsterdam bevinden zich de ondersteunende afdelingen voor onze labels. Dit zijn Corporate Recruitment & HR, Finance & Legal, Marketing & ICT en Office Management & Facilities.

Over de labels van Ambitious People Group:

Ardekay IT Recruitment

Ardekay is gespecialiseerd in IT Recruitment. Door onze specifieke focus op Java, .NET en PHP professionals garanderen wij kwaliteit en grondige kennis van de markt.

Four Life Sciences

Four Life Sciences is gespecialiseerd in Life Sciences recruitment. Met onze kantoren in Rotterdam en Amsterdam leggen wij de focus op R&D en Quality.

LMH Engineering

LMH Engineering is gespecialiseerd in Engineering Recruitment met een focus op Industrie en Maritiem & Offshore. Onze missie is to deliver where others can’t.

SAM Recruitment

SAM Recruitment is gespecialiseerd in Sales & Marketing Recruitment. SAM Recruitment is marktleider in Nederland op dit gebied.