Robert Half Finance & Accounting

Robert Half Finance & Accounting

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Website:
www.roberthalf.nl
Aantal landen:
50

Robert Half Finance & Accounting

Robert Half Finance en Accounting is onderdeel van Robert Half, 's werelds eerste bedrijf dat zich toelegde op gespecialiseerde arbeidsbemiddeling. Na de oprichting in 1948 is Robert Half uitgegroeid tot een van de grootste recruitmentbureaus voor zowel werving en selectie als interim recruitment. Wij zijn actief in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië Pacific en verspreid over 350 vestigingen.

Bij ons draait alles om 'ethics first'. Alle relaties die wij aangaan, zowel met de opdrachtgever als sollicitant, zijn gebaseerd op eerlijkheid, integriteit en professionaliteit. Dit zijn de kernwaardes van ons bedrijf, het kloppend hart van onze organisatie.

Robert Half Finance en Accounting, richt zich in Nederland specifiek op de werving en selectie en interim recruitment van financiële professionals. Andere divisies van Robert Half in Nederland zijn: Financial Services, Management Resources, Accountemps en OfficeTeam. Alle divisies zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van professionals, ieder in hun eigen vakgebied, voor een vast dienstverband of voor een tijdelijk contract. Verder is Protiviti een dochteronderneming van Robert Half. Protiviti houdt zich bezig met internal audit, business, technologie en risk consultancy.