Mercuri Urval

Mercuri Urval

Hoofdkantoor:
Amersfoort
Consultants:
40/450
Website:
www.mercuriurval.com
Aantal landen:
24

Mercuri Urval

Mercuri Urval is een internationaal adviesbureau, opgericht om een simpele maar essentiële vraag te beantwoorden – Hoe kunnen organisaties er zeker van zijn dat zij de juiste mensen hebben om optimale resultaten te behalen?

Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties alleen succesvol kunnen worden en blijven zijn als zij erin slagen het juiste talent aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen. Veranderingen gaan snel: globalisering, technologische innovaties, vergrijzing en dus minder talent beschikbaar. Het gevolg is dat mensen meer en meer de belangrijkste concurrentiefactor worden van organisaties. “It’s all about people”™ Daarom worden beslissingen over mensen dé leiderschapsuitdaging bij uitstek. Selectie van de juiste mensen is van strategisch belang. Beslissingen die u vandaag neemt over instroom, ontwikkeling, doorstroom en uitstroom van mensen beïnvloeden het succes van uw organisatie in de komende jaren.

Mensen worden niet bepaald door hun verleden maar door hun potentieel. Kennis en ervaring kan belangrijk zijn, maar doorslaggevend voor succes in een baan is de persoonlijkheid van het individu. Mercuri Urval hanteert onder andere hoogwaardige assessmentmethoden om gedrag te voorspellen in een specifieke baan en omgeving. Zo geven wij organisaties een basis voor goede strategische selectiebeslissingen.