Q-logic

Q-logic

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
25
Website:
www.q-logic.nl
Aantal landen:
1

Q-logic

Anders werken, samen groeien. Dat is de kern van waar het bij ons om draait. Q-logic is een coöperatie die verder gaat dan het bemiddelen tussen talenten en werkgevers in Finance, IT, HR & Sales. Onze recruitment consultants werken vanuit hun intrinsieke motivatie, waarbij vrijheid, verantwoordelijkheid en een persoonlijke benadering voorop staan. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten, onze kandidaten en wijzelf in staat zijn om de beste resultaten te behalen.

Voor kandidaten

Wij geloven dat het belangrijk is dat jij in je kracht wordt gezet. Door te werken vanuit intrinsieke motivatie, drive en passie ga je elke dag met plezier naar je werk. Dat is ons doel. Om dit te bereiken willen wij jou graag leren kennen.

Samen gaan we ontdekken wat jouw behoeften zijn en welke mogelijkheden er op je liggen te wachten. We begeleiden en coachen je met veel betrokkenheidtijdens het gehele proces. De combinatie van onze persoonlijke en resultaatgerichte benadering maakt dat er bij een samenwerking met Q-logic maar één uitkomst mogelijk is. Een perfecte match die verder gaat dan alleen het vacature- en organisatieprofiel; een match tussen personen.

Voor klanten

Wij geloven dat wij het beste in de behoeften van onze klanten voorzien wanneer wij onze recruitment consultants volop in hun kracht zetten. Hoe werkt dat? Op het moment dat onze consultants vanuit hun eigen drive en passie de vrijheid hebben om op zoek te gaan naar de perfecte kandidaat voor uw organisatie,zetten zij alle stappen die nodig zijn. Niet omdat zij dat moeten, maar omdat zij dat zelf willen.

Om te laten zien hoeveel vertrouwen wij hebben in onze recruitment consultants laten we u als klant na afloop van een opdracht zelf bepalen hoeveel u ons wilt betalen voor onze dienstverlening (klik hier voor de voorwaarden). Dit risico nemen wij graag. Zo laten wij u zien hoeveel belang wij hechten aan de kwaliteit van onze dienstverlening en de gezamenlijke groei die we nastreven.

Aan de andere kant garanderen wij de grootst mogelijke inzet van onze recruitment consultants op nog een andere manier. Zoals gezegd werkt Q-logic als eerste recruitmentbureau als een coöperatie. De beloning gebeurt uitsluitend op basis van resultaten. Met andere woorden: geen resultaat is geen beloning! Het positieve gevolg voor u als klant: de meest relevante CV’s en de best passende kandidaten.