QTC

QTC

Hoofdkantoor:
Zwanenburg
Consultants:
5
Website:
www.qtcrecruitment.nl
Aantal landen:
1

QTC

QTC is een recruitmentorganisatie die maatoplossingen levert voor personeelsvraagstukken in heel Europa op het gebied van onder meer farmacie, biotechnologie, klinisch onderzoek, medische apparatuur, FMCG, food, chemie en cosmetica.

QTC staat voor ‘Quality, Time and Costs’ en werkt al tien jaar samen met de meest prominente werkgevers en met specialisten in Europa en daarbuiten. Op basis van deze ervaringen biedt QTC:

  • De best passende kandidaten
  • Resultaat binnen zeer korte tijd
  • Een kosteneffectieve oplossing voor een competitieve prijs

Oprichters

Werving-en-selectiebureau QTC is opgericht door Hans Dijkstra en Jord Teeuwen. Twee ondernemende recruitment professionals met meerdere jaren ervaring bij zowel SIRE Life Sciences, specialist in recruitment en executive search in de life science-industrie, als Huxley Associates onderdeel van de SThree groep.

Toegevoegde waarde

Dijkstra en Teeuwen werken vanuit de gedachte dat recruitment het best werkt op een directe en persoonlijke manier. “Transparantie in al onze communicatie, zowel aan kandidaten- als werkgeverskant, zit in ons DNA. Daar werken we iedere dag aan. Een no-nonsense opvatting met de focus op toegevoegde waarde: dat is voor ons de essentie. Dat is wat wij noemen world class service: we do it right the first time, every time!”