QTC

QTC

Hoofdkantoor:
Zwanenburg
Consultants:
20
Website:
www.qtcrecruitment.nl
Aantal landen:
7

QTC

QTC Recruitment is een betrouwbare recruitment partner gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Overal in Europa bieden wij dienstverlening op maat: Met ons search proposal vinden wij gespecialiseerde kandidaten voor veeleisende functies in een competitieve arbeidsmarkt. Door tientallen jaren ervaring met life sciences recruitment hebben wij een uitgebreid netwerk ontwikkeld met de meest gerenommeerde werkgevers en specialisten in Europa. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een nieuwe baan of een passende professional op een betrouwbare, transparante en persoonlijke manier.

QTC Recruitment is werkzaam in de volgende sectoren van de life sciences industrie: Medical devices, biotechnologie, food (sciences), farmaceutische industrie, fast moving consumer goods (FMCG), klinische onderzoek organisaties en in de chemische industrie.

Wij hebben bewezen een goede recruitment partner te zijn voor de volgende disciplines: Verkoop, marketing, uitvoerend management, bouwkunde, onderzoek en ontwikkeling (R&D), medical affairs, farmacovigilantie/medicatiebewaking, supply chain, kwaliteitsbewaking, regelgeving, klinisch onderzoek en plantkunde.

QTC staat voor Quality, Time en Costs, hierop maken wij voor jou het verschil.

Quality - Door het grote netwerk van specialisten en toonaangevende opdrachtgevers in de life sciences industrie kan QTC Recruitment een plaatsingsmodel met 100% succesgarantie bieden. Indien een permanente plaatsing stopt in de eerste negen maanden en wij geen gepaste vervanger kunnen vinden, betalen wij de hele vergoeding terug aan onze opdrachtgever.

Time - QTC Recruitment levert relevante en matchende kandidaten aan binnen de afgesproken tijdsperiode, indien nodig zelfs binnen 48 uur na het eerste gesprek. Als ons dit niet lukt, betalen we de opdrachtgever de initiële vergoeding terug.

Costs -  De kostenstructuur van QTC Recruitment is concurrerend en transparant. De vergoeding is onze beloning voor een goede samenwerking, niet ons enige doel.

Dit is wat wij noemen een service van wereldklasse: "We do it right the first time, every time!”