Personato

Personato

Hoofdkantoor:
Venray
Consultants:
35
Website:
www.personato.nl
Aantal landen:
1

Personato

Personato Werving en Selectie assisteert bedrijven bij een kwalitatieve werving en selectie van personeel op MBO-, HBO- en Academisch niveau. Daarnaast helpt Personato werkzoekenden aan een nieuwe stap in hun carrière. De consultants van Personato zijn de ogen en oren van de markt en staan dagelijks in contact met hoogopgeleide professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Generalist én specialist

Personato is bij uitstek een netwerkorganisatie met een omvangrijk netwerk dat zich uitstrekt over tien verschillende specialismen: Accountancy en Fiscaliteit, Bank en Verzekeringen, Finance en Control, ICT, Juridisch en Advocatuur, Logistiek, Office Management, P&O, Sales en Marketing en Techniek. Binnen deze specialismen richten wij ons op vacatures die variëren van € 20.000,- tot € 80.000,- op jaarbasis. Dat doen we met ervaren consultants. Mensen die weten waarover ze praten en een net zo diepgaand als breed perspectief kunnen bieden.

Arbeidsmarktcommunicatie

Binnen de groep van hoogopgeleide professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging heeft Personato een zeer groot bereik. Buiten de traditionele kanalen lopen we namelijk voorop in arbeidsmarktcommunicatie. Denk hierbij aan een eigen smartphone app, gerichte App’s in de diverse sectoren, grote social mediacampagnes, sportmarketing en website ontwikkeling in eigen beheer. We zijn gespecialiseerd in Google Adwords, social media en advertisement en zorgen ervoor dat uw organisatie optimale exposure geniet in een wervingscampagne.