Michael Bailey Associates

Michael Bailey Associates

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Website:
www.mbanl.com
Aantal landen:
6

Michael Bailey Associates

Als snelst groeiende recruiter in de ICT branche is Michael Bailey Associates momenteel één van de belangrijkste spelers in Europa op het gebied van ICT arbeidsbemiddeling. Door onze specialisatie volgen wij als geen ander de ontwikkelingen en behoeftes binnen de ICT wereld. Bovendien hechten we veel waarde aan onze met zorg opgebouwde relaties. Onze consultants zijn dan ook uitermate goed geïnformeerd over de behoeftes en kenmerken binnen de sector en kunnen daardoor uitstekend inspelen op recruitment vraagstukken bij onze opdrachtgevers. Door kandidaten zorgvuldig te beoordelen en te selecteren op vaardigheden, ontwikkelingsmogelijkheden en persoonlijkheid weten onze recruiters altijd de meest ideale match te vinden.

ICT is een vakgebied dat steeds belangrijker wordt bij ondernemingen en instellingen in uiteenlopende werkgebieden. Michael Bailey Associates onderkent die groei en streeft daarom naar eersteklas werving en selectie, om zo onze klanten altijd de best mogelijke oplossingen en aanvullingen te kunnen bieden.

Michael Bailey Associates heeft elk jaar weer de ambitie om door te ontwikkelen en verder te groeien. Daarom proberen we altijd nieuwe carrièremogelijkheden te vinden voor onze kandidaten. Onze ambitie vertaalt zich in een bijzonder sterke klantenportefeuille en een kwalitatief hoog aanbod aan gedreven kandidaten.