Focus Engineering

Focus Engineering

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
2
Website:
www.focusengineering.nl
Aantal landen:
1

Focus Engineering

Onze bedrijfsnaam Focus Engineering is zorgvuldig uitgekozen. Focus Engineering is dé specialist op het gebied van control & automation en electrical & instrumentation in Nederland en België. Omdat we al jarenlang als enige bureau actief zijn in deze niche kennen we de markt door en door en weten we exact welke engineers uw project succesvol kunnen maken.

Gedreven professionals

Onze database is gevuld met gedreven professionals uit zowel Nederland als België, die staan te popelen om aan uw project te beginnen. Wij vinden het realiseren van de perfecte match tussen opdrachtgevers en engineers het allerbelangrijkst. Zodra wij een perfecte kandidaat gevonden hebben, doen we er alles aan om de match tot stand te brengen. Dat is uiteindelijk het beste voor alle partijen. Mede daarom hebben we met elke opdrachtgever een goede verstandhouding en kennen we veel inhurende managers persoonlijk. Ook voor engineers die op zoek zijn naar een uitdagend project is dit een groot voordeel;  ze hoeven nooit lang stil te zitten bij Focus Engineering.

Flexibiliteit

Een filosofie die een verschil maakt. Bij Focus leveren we maatwerkoplossingen omdat we beseffen dat elke engineer en elk project uniek is. We doen er alles aan om de beste engineers te koppelen aan de mooiste bedrijven in de industrie, of het nu gaat om bemiddeling, detachering, weving en selectie of detavast.