Mijn Sales Recruiter

Mijn Sales Recruiter

Hoofdkantoor:
Nieuwegein
Consultants:
10
Website:
www.mijnsalesrecruiter.nl
Aantal landen:
1

Mijn Sales Recruiter

Mijn Sales Recruiter is een recruitmentbureau gespecialiseerd in sales. Het bedrijf is officieel opgericht in 2013 door Aron Schilder en telt nu tien werknemers. Momenteel is het hoofdkantoor gevestigd in Nieuwegein. Binnen twintig werkdagen bieden wij u drie of meer kandidaten die geschikt zijn voor de openstaande vacature. Afhankelijk van het pakket diensten dat u afneemt bieden wij invulgarantie (variërend van drie tot twaalf maanden).

De allerbeste salesprofessionals zijn ook in de huidige marktomstandigheden succesvol. Zij worden naar rato gewaardeerd en om deze reden zijn ze veelal niet actief op zoek. Wij gaan op zoek naar de beste salesprofessionals om te inventariseren waar hun ambities liggen, om zo een perfecte match te creëren voor werkgever en werknemer.

Wij recruiten accountmanagers, salesmanagers en commercieel directeuren. U maakt op projectbasis gebruik van een sales recruiter voor het actief werven van professionals uit de markt en het screenen van sollicitanten. Op basis van een DNA-test en psychologisch assessment krijgt u inzicht in het ontwikkelpotentieel van de kandidaten. Onze trainers vertalen voor u het potentieel naar nog betere prestaties.

Zoals ook met uw klanten, levert een langetermijnrelatie met succesvolle sales- en accountmanagers het hoogste rendement op. Daarom geven wij u inzicht in het groeipotentieel en helpen u dit potentieel te ontwikkelen.