Cloud Solutions

Cloud Solutions

Hoofdkantoor:
Den Haag
Consultants:
8
Website:
www.cloudsolutions.nl
Aantal landen:
1

Cloud Solutions

Cloud Solutions is gespecialiseerd in IT Recruitment en Detachering. Door onze specifieke focus op Java, PHP en .NET en DevOps professionals op zowel vaste, interim als detacherings basis, garanderen wij kwaliteit en grondige kennis van de markt. Cloud Solutions is gevestigd in Den Haag.

Onze recruitment consultants werken in toegewijde teams om te zorgen voor een hoog kwaliteitsniveau. Wij bouwen bruggen tussen bedrijven en mensen en onderhouden constant ons extensieve netwerk om zo tot de beste resultaten te komen. Wij bieden jou een hoog serviceniveau, snelheid en efficiëntie en zorgen ervoor dat jij toegang hebt tot de best beschikbare functies bij de mooiste bedrijven.

IT vacatures
Ben je op zoek naar de meest interessante IT vacatures? Vast of interim? Wij hebben ze in ons portfolio. Binnen Architect, Design en Development richten we ons voornamelijk op Java, .NET en Golang specialisten. Verder zijn we gespecialiseerd in DevOps engineers voor zowel Google, Amazon en Microsoft Cloud. 

Dus ben jij een IT professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Neem dan met ons contact op voor interessante IT vacatures of laat ons weten wanneer jij beschikbaar bent voor een nieuwe uitdaging.