Artec Groep

Artec Groep

Hoofdkantoor:
Vlissingen
Consultants:
15
Website:
www.artec-groep.nl
Aantal landen:
2

Artec Groep

Als u voor een  nieuwe vacature op zoek bent naar een kandidaat met de juiste ervaring, opleiding en gedrevenheid, die ook nog goed binnen uw team past, bent u bij Artec W&S aan het juiste adres. Door de deskundigheid van onze medewerkers, onze specifieke branchekennis en ons uitgebreide personeelsbestand zijn wij prima in staat u te voorzien van passend en hoger gekwalificeerd personeel.

Uw wensen zijn hierin leidend.  Zo kunnen wij afhankelijk van uw vraag sollicitatiegesprekken uitvoeren op locatie of bij ons op kantoor en bestaat de mogelijkheid om diverse persoonlijkheids- en competentietesten af te nemen. Uiteraard zijn we ook bereid om te beoordelen welke kandidaat het beste in uw team past, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast bieden wij u de keuze om een kandidaat direct in dienst te nemen, of bijvoorbeeld eerst volgens een detacheringovereenkomst te werken.

U werkt bij Artec Werving & Selectie met één vaste contactpersoon, één persoon die alle ins en outs van uw bedrijf kent en die het gehele traject rondom de werving- en selectieprocedure coördineert. Uiteraard worden waar nodig onze specialisten ingeschakeld. En als het niet tot de juiste match komt, hoeft u niets te betalen!

Benieuwd naar de mogelijkheden die Artec Werving & Selectie u te bieden heeft? Neem dan contact op met het filiaal in uw regio.