Independent Recruiters Groep

Independent Recruiters Groep

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
23
Website:
www.independentrecruiters.nl
Aantal landen:
1

Independent Recruiters Groep

Independent Recruiters Groep is de overkoepeling van bedrijven die tezamen het gehele in- door- en uitstroom proces van arbeidskrachten managen. De organisatie bestaat in totaal uit vijf verschillende labels, ieder label is gespecialiseerd in werving, selectie & executive search binnen bepaalde branches. Zie hieronder een overzicht.

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor het bemiddelen van professionals en managers van professionals (HBO niveau en hoger) Wij bemiddelen in vele sectoren deze staffuncties en hebben veel klanten en expertise binnen de financiële dienstverlening en de ICT sector.

Independent Professionals is hét aanpreekpunt als het gaat om het bemiddelen van tijdelijke vacatures. Zelfstandige ervaren specialisten en freelancers bieden wij onder andere uitdagende projecten op het gebied van finance, ICT, hospitality en techniek.

Independent Hospitality is dé arbeidsbemiddelaar voor de hospitality sector. Naast het uitvoeren van werving, selectie & executive search opdrachten bemiddelen wij in de hospitality branche ook regelmatig Interim managers.

Independent Engineering is hét werving, selectie & executive search bureau voor technische functies. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals.

Independent Public is hét werving, selectie & executive search bureau voor de Publieke Sector. Wij focussen op de vakgebieden, ICT, financieel/bedrijfseconomisch en commerciële functies.