Newpeople

Newpeople

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
25
Website:
www.newpeople.nl
Aantal landen:
1

NEWPEOPLE

Werk je bij een sterk merk, internetbedrijf of start-up? Zoek je een consultant die jou onafhankelijk, inhoudelijk en effectief helpt bij het zoeken naar marketing, online marketing, e-commerce en m-commerce professionals, managers en directors; zowel vast, deta als interim? Of behoor jij zelf tot 'the next generation marketeers'? Dan ben je bij NEWPEOPLE aan het juiste adres!

Wij zijn klankbord, aanjager en initiator. NEWPEOPLE 'connects' de juiste kandidaat met de juiste opdrachtgever. Onze eigen database, direct search, specifieke weblogs, doelgroepsites, sociale media en diverse relevante netwerkbijeenkomsten zijn onze voornaamste recruitmenttools.

NEWPEOPLE is een van de founding partners van Online Tuesday, een maandelijks event in het Felix Meritis in Amsterdam waar minimaal 200 online marketeers op af komen. Daarnaast organiseren wij vier keer per jaar de NEWPEOPLE VIP Connect borrel, een informele borrel voor senior marketeers op ons fraaie kantoor in het REMeiland in de stoere houthaven van Amsterdam.