Visser & Van Baars

Visser & Van Baars

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Consultants:
20/35
Website:
www.visservanbaars.nl
Aantal landen:
3

Visser & Van Baars

Visser & Van Baars is dé speler op het gebied van Business Intelligence recruitment. Nuchter, persoonlijk en gedreven met als doel het leveren van optimaal resultaat. Meer weten van minder. Met een schat aan ervaring, een sterk trackrecord en ruime niche kennis onderscheiden wij ons binnen de Nederlandse recruitment wereld. Wij staan voor kwaliteit, hoogwaardige service en het leveren van optimaal resultaat aan zowel klant als kandidaat.

Ons team van consultants verbindt klanten en kandidaten binnen de Nederlandse Business Intelligence en databases wereld. Dit doen wij met veel passie en kennis, altijd op zoek naar het meest optimale resultaat voor beide partijen. Kandidaten herkennen dit en ervaren Visser & Van Baars als een onderscheidende specialist die hun vakgebied echt kent en begrijpt. Wij zien dat door de sterke toename van complexe data en informatiestructuren het belang van goed informatiemanagement een steeds grotere rol speelt binnen organisaties. Bovendien heeft Visser & Van Baars ruim 9 jaar ervaring met het bemiddelen van Business Intelligence en database specialisten voor zowel vaste als interim functies. Door deze nichefocus is Visser & Van Baars marktleider op het gebied van Business Intelligence recruitment in Nederland.

De consultants van Visser & Van Baars zijn bijzonder klantgericht en bouwen voortdurend proactief aan een zo uitgebreid en actueel mogelijk kandidatennetwerk in de verschillende regio’s in Nederland en kunnen daardoor zeer snel reageren op uw behoefte aan een geschikte kandidaat. Door onze efficiënte systemen en flexibele organisatie kunnen wij direct inspelen op uw behoefte als werkgever.