Bullhorn ziet samenwerking met IT-Staffing als startpunt

De Amerikaanse recruitmentsoftware provider Bullhorn heeft plannen om de markt in Europa open te breken. Het bedrijf wil Londen gebruiken als standplaats voor deze uitbreiding en het doel is om ook in niet-Engels sprekende landen voet aan de grond te krijgen. Begin dit jaar ging het Nederlandse wervings- en selectiebureau IT-Staffing al een samenwerking aan met Bullhorn.

Nederland belangrijke markt voor Bullhorn

Bullhorn ziet Nederland als één van de belangrijkste landen om succesvol te worden in Europa. Dit beaamt ook internationaal directeur Peter Linas: “Het meest opwindende voor ons in 2013 is de Europese uitbreiding. In Engeland zijn we al begonnen en we zijn momenteel bezig met het inhuren van mensen die worden geplaatst in Nederland.”

Uitdaging om de markt in Europa te enteren

Toch is het voor Bullhorn niet makkelijk om in niet-Engels sprekende landen van de grond te komen. Linas zegt: “Het integreren van het CRM-systeem en onze andere toepassingen in deze markten is een enorme uitdaging. Maar we zijn momenteel bezig met een cloudoplossing die voor een geschikte workflow moet zorgen voor alle landen. Ook zijn we bezig met de uitbreiding van de functionaliteit van ons mobiele platform.”

Datum: 29-03-2013
Bron: Recruitment.nl


Tags: IT-Staffing

Nieuws overzicht