IT-Staffing

IT-Staffing

Hoofdkantoor:
Nieuwegein
Consultants:
20
Website:
www.it-staffing.nl
Aantal landen:
1

IT-Staffing

IT-Staffing is al 25 jaar een onderscheidende dienstverlener in het detacheren van freelance ICT- en business professionals. In Nederland is IT-Staffing met bijna 2600 werkzame specialisten marktleider op dit gebied. Kwaliteit staat bij ons bovenaan, dat blijkt uit de ISO 9001, NEN 4400-1 en MVO certificeringen. Financieel zijn we een zeer solide organisatie met een D&B-rating van 3A-1 (beste rating en minimaal risico). We bedienen een groot scala van bedrijven, zowel profit als non-profit organisaties. Het merendeel van de Nederlandse Top200 bedrijven is klant bij ons.

Onze kernwaarden

Wij geloven dat de flexibele schil bij organisaties een steeds belangrijkere rol gaat spelen om innovatie, slagkracht en flexibiliteit te garanderen. We zien het als onze missie om dit perfect voor onze klanten te regelen. Deze missie vullen we concreet in door enerzijds te focussen op ontzorging van de klant en anderzijds het objectief selecteren van de perfecte kandidaat.

Ontzorging van de klant

IT-Staffing is een betrouwbaar en betrokken gesprekspartner met focus op de interne organisatie, cultuur en behoefte(n) van de klant. Wij optimaliseren het inhuurproces van matching tot aan facturatie en maken het inhuur proces volledig risicovrij, compliant, inzichtelijk en beheersbaar.

De perfecte kandidaat

Juist omdat we met freelancers werken is kwaliteit onze enige wijze van selectie. We zijn niet bevooroordeeld door specialisten die bij ons ‘op de bank zitten’, want die hebben we niet. Vraag en aanbod brengen wij op objectieve, effectieve en efficiënte manier bij elkaar.