Martin Ward Anderson

Martin Ward Anderson

Hoofdkantoor:
Amsterdam
Website:
www.martinwardanderson.nl
Aantal landen:
1

Martin Ward Anderson

Martin Ward Anderson, onderdeel van een van 's werelds grootste HR dienstverleners Randstad, is een recruitmentbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van accounting en finance professionals in diverse sectoren, waaronder Commerce & Industry, Banking & Financial Services, Tax & Treasury, Public Practice & Professional Services en Public Sector & Not For Profit, op het gebied van werving en selectie en interim recruitment.

Sinds begin 2012 bemiddelen we naast accounting en finance professionals ook ICT'ers. De ICT'er heeft tegenwoordig steeds meer een kernfunctie binnen iedere onderneming. Bovendien vervagen de grenzen tussen ICT en andere vakgebieden, waardoor veel bedrijfsmatige projecten geen pure IT projecten meer zijn. Binnen organisaties neemt de complexiteit alsmaar toe en neemt ICT een steeds belangrijkere functie in. Het vinden van de juiste ICT professional is daardoor tegenwoordig een enorme uitdaging en Martin Ward Anderson is hierin een betrouwbare partner.

Sinds 2005 is Martin Ward Anderson onderdeel van Randstad en profiteerd daarmee van diens kennis en netwerk in ruim 44 landen. Onze consultants streven naar innovatieve oplossingen, werken intensief en in nauw overleg met klant en kandidaat samen en waarborgen altijd het kwaliteitskenmerk waar Martin Ward Anderson voor staat. 

Martin Ward Anderson is in 2009 in het Verenigd Koninkrijk uitgeroepen tot 'Best Accountancy & Finance Recruiter' tijdens de prestigieuze UK recruiter awards. Bovendien zijn wij, na uitgebreid onderzoek in 2010 beloond met een Diversity Assured certificering, waarmee onze inzet met het oog op diversiteit wordt erkend.