Hyer

Hyer

Hoofdkantoor:
Rotterdam
Consultants:
3
Website:
www.hyer.nl
Aantal landen:
1

Hyer helpt IT’ers aan een baan!

Hyer is een recruitmentbureau gespecialiseerd in de IT-branche. We zijn ontstaan vanuit een IT-bureau en snappen hierdoor developers als geen ander. Bij ons staan klant en kandidaat centraal. Dus, geen targets, maar mensenwerk!

Onze focus ligt bij het bemiddelen van kandidaten met een achtergrond in development, waaronder .Net, PHP, Java en testers. Alle werkniveaus zijn bij ons welkom, van starter tot senior. De wensen en ambities van de kandidaat staan centraal in de zoektocht naar een nieuwe baan. We kijken verder dan de harde criteria van een vacature en de kennis van de kandidaat. Soft skills zijn voor ons minstens zo belangrijk. Op deze manier bereiken we het optimale resultaat: een duurzame relatie tussen klant en kandidaat.

Waarom Hyer?

Onze kernwoorden zijn persoonlijk, transparant en professioneel.
We staan voor een persoonlijke benadering en werken altijd met een vast aanspreekpunt per klant of kandidaat. We houden van open en eerlijke communicatie en houden alle partijen continu op de hoogte van het proces. Daarnaast komen we uit de IT-branche en hebben door onze ervaring een groot netwerk opgebouwd.

Op zoek naar een nieuwe baan of een goede IT'er?

Hyer helpt je graag verder! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Hyer en onze dienstverlening.