Helder Recruitment

Helder Recruitment

Hoofdkantoor:
Rotterdam
Consultants:
6
Website:
www.helder-recruitment.nl
Aantal landen:
1

Waarom werken met Helder?

U bent opdrachtgever en bent op zoek naar een specialistische partner om uw openstaande positie(s) in te vullen. Welkom bij Helder Recruitment.

Wij zijn gespecialiseerd in het selecteren van startende en ervaren, hoog opgeleide specialisten in diverse vakgebieden. Niet alleen de vacature is het uitgangspunt tevens leggen wij verbintenis tussen kandidaat en werkgever, waarbij talenten en ervaring centraal staan. Zo helpen wij u aan passende kandidaten. Onze ervaren en getalenteerde recruiters staan voor u klaar.

Wie werken met Helder?

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd in het Midden en Klein Bedrijf, grote nationale en internationale organisaties.

Wij kunnen u hedendaagse, niet standaard en creatieve oplossingen aanbieden voor uw personeelsvraagstukken. Graag komen wij langs om in overleg met u tot een geslaagde oplossing te komen en onze referenten te bespreken. Vraag ons gerust langs te komen.

Hoe werken met Helder?

De basis voor een succesvolle match is informatie. Om te weten wie u zoekt hebben wij die informatie nodig, deze overdracht komt het best over in een persoonlijk gesprek met u, graag maken wij deze afspraak.

Wij kunnen zowel extern als intern voor u werken en desgewenst het gehele werving en selectie proces begeleiden.